Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ

28 παιδιά από την θρησκευτική κοινότητα, «Δώδεκα Φυλές» (Twelve tribes), απομάκρυνε η γερμανική αστυνομία καθώς έγιναν καταγγελίες ότι κακοποιούνταν από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με το mothersblog.gr, το γερμανικό παρακλάδι της αίρεσης βρίσκεται συχνά σε αντιπαράθεση με τις Αρχές, καθώς αρνείται να εγγράψει τα παιδιά των μελών της στο δημόσιο σχολείο με τη δικαιολογία ότι η διδασκαλία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι αντιχριστιανική.

Το δικαστήριο διέταξε να απομακρυνθούν τα παιδιά από τους γονείς τους για όσο διάστημα ερευνώνται οι καταγγελίες για κακομεταχείριση. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι γερμανικές Αρχές το 2004 είχαν συλλάβει τους πατέρες των παιδιών που ανήκουν στην αίρεση επειδή αρνούνταν να τα εγγράψουν στο δημόσιο σχολείο.

Η ομάδα στη συνέχεια δημιούργησε το δικό της σχολείο, το οποίο όμως φέτος στις 31 Ιουλίου 2013 έχασε την άδεια λειτουργίας του , γεγονός που σημαίνει ότι τα παιδιά πρέπει τώρα να φοιτήσουν στο δημόσιο σχολείο.

Σχόλιο δικό μου: 
Δεν ξέρω τι να πω βασικά.Δεν ξέρω τι πρεσβεύουν.Δεν βρήκα ούτε μια πληροφορία για τα πιστεύω τους. Αλλά ένα ξέρω: Άνθρωπος που βλάπτει παιδιά δεν έχει μέσα του ανθρωπιά.
Δεν ξέρω κατά πόσο συμφωνείτε όμως έγω νιώθω πόνο.
Πως μπορεί να διορθώσει κανείς την καταστροφή που έκαναν σ' αυτά τα παιδιά, που τα πλήγωσαν;Πως;Aλήθεια δε ξέρω την απάντηση και μακάρι να την ήξερα, μα παντογνώστης δεν είμαι.  

ΠΗΓΗ: http://periergaa.blogspot.com/2013/09/blog-post_131.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FwCZS+%28%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου