Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2011

ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ


ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣΤι είναι η αστρική προβολή;;;
Η Αστρική Προβολή είναι ένας τύπος

εξωσωματικής εμπειρίας κατά την οποία το αστρικό σώμα αφήνει τα άλλα έξι σώματα και ταξιδεύει μακρυά μέσα στο σύμπαν. Η ιδέα ότι έχουμε εφτά σώματα (ένα για κάθε επίπεδο της πραγματικότητας) είναι μια διδασκαλία της Μαντάμ Μπλαβάτσκυ (Madam Blavatsky). Στα ταξίδια του, το αστρικό σώματα αντιλαμβάνεται άλλα αστρικά σώματα, οχι όμως και φυσικά,αιθερικά, πνευματικά, συναισθηματικά κλπ..Σε κανονικές εξωσωματικές εμπειρίες, όπως η απομακρυσμένη όραση ή οι επιθανάτιες εμπειρίες, υπάρχει ένας διαχωρισμός της συνείδησης του ατόμου απο το σώμα του.Στις επιθανάτιες εμπειρίες, μπορεί να υπάρξει η εμπειρία του να αιωρούμαστε πάνω απο το σώμα μας, να αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον και να ακούμε τις συζητήσεις των χειρουργών που προσπαθούν να μας σώσουν.Στην αστρική προβολή, είναι το αστρικό σώμα, οχι η ψυχή ή η συνείδηση που διαχωρίζεται από το σώμα.Το αστρικό σώμα, σύμφωνα με την Μαντάμ Μπλαβάτσκυ, είναι αυτό που έχει και την αύρα.Είναι επίσης και η έδρα του συναισθήματος και του πόθου, και γενικά περιγράφεται κατά την διάρκεια της αστρική προβολής σαν να είναι ενωμένο με το φυσικό σώμα με μια ελαστική χορδή απείρου μήκους .Ένα είδος κοσμικού ομφάλιου λώρου ή μίτου της Αριάδνης.
Οι αποδείξεις για το αν μπορεί κανείς να προβάλει τον νου, την ψυχή του, το πνεύμα του, το αιθερικό ή αστρικό του σώμα ή γενικά οποιαδήποτε μορφή του, σε ένα άλλο μέρος σ’αυτόν ή άλλον πλανήτη, είναι ισχνές.Αυτές που υπάρχουν έχουν την μορφή
ανεκδοτολογικών πειστηρίων.
ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑPOIOΣ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ;;;
Για την αστρικη προβολή υπάρχουν πολλές μέθοδοι αλλά εγώ σας παραθέτω την παρακάτω.

ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ
ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟΥΣ. Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΣΥΧΙΑ. ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α’. ΣΤΑΔΙΟ ΤΡΙΤΟ
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΥ ΝΕΥΡΟΥ. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Β’.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΟΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ 180 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΕΣΤΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΨΕΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΣΩΜΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. 
ΣΤΑΔΙΟ ΠΕΜΠΤΟ
ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.
ΣΤΑΔΙΟ ΕΚΤΟ
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ» ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ. ΝΟΙΩΘΟΜΕ ΑΝΑΛΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΨΗΛΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΔΟΞΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΗΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ Η ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ

2 σχόλια:

  1. dld ennoeiss oti exoume orio mono 30 deutera ki oxi parapanw? otan vgoume apo to swma mas syniditopoioume pou vriskomaste? kai posa metra mporoume na apomakrin8oume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου, ο υλικός κόσμος είναι περιοριστικός.Στον αστρικό κόσμο δεν συμβαίνει αυτό.Εκεί πάμε όπου θέλουμε μέσα σε δευτερόλεπτα, αν και δεν υπάρχει χρόνος στο αστρικό με την έννοια που το δίνουμε στον υλικό κόσμο.Ένας πολύ εμπειρός στην αστρική προβολή μπορεί να απομακρυνθεί σε τεράστιες αποστάσεις αλλά φυσικά, και πάλι, χρειάζεται προσοχή.Ποτέ δεν πάιζουμε με αυτά τα πράγματα και αν δεν έχεις κάνει ποτέ σου, όταν το καταφέρεις κάνε μια απλή εξερεύνηση του υπνοδωματίου σου, αρχικά. Όλα μαθαίνονται σκαλοπάτι-σκαλοπάτι φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή