Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Πες μου ω μακρινή και αιθέρια ουσία...

Πες μου ω μακρινή και αιθέρια ουσία της ύπαρξής μου πως να σπάσω τα δεσμά μου, πως να νιώσω άνθρωπος σε όλο μου το είναι!Πες μου για τα σύμπαντα που υπάρχουν πέρα απ’ τον κόσμο των φαινομένων……Ψύχη γίνε όδηγος μου, γίνε η φλόγα στη δάδα μου, γίνε ο σπινθήρ της καρδιάς μου!!!!Τα γράφω ολ’αυτα με την ελπιδα να με κατλάβει κάποιος, να νιώσει έστω και για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου ότι νιώθω, ότι αναζητώ…..Κάθε μέρα ο κόσμος μας αλλάζει και το ξέρω, το ξέρω όχι γιατί το βλέπω αλλά ακριβώς επειδή "δε το βλέπω".Κάθε μέρα για παράδειγμα εκατομμύρια κύταρα σου γενιουνται και πεθαινουν και όμως δεν το βλέπεις.Κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι γεννιούνται και πεθαίνουν και όμως δεν το βλέπεις.Κάθε μέρα εκατομμύρια ήλιοι σε όλο το σύμπαν γεννιούνται και πεθαίνουν και όμως δεν τους βλέπεις!!!Τελικά αυτά που βλέπουμε είναι μόνο ότι θέλουμε να δουμε και πολλές φορές απομακρύνουμε το βλέμμα μας ακόμη και απ’ αυτα……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου