Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Προσπαθεί να κορο'ι'δέψει η Μέρκελ με την πολιτική της

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έκανε μια πολύ "περίεργη" δήλωση σχετικά με την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Αίγυπτο.
Να ποιά είναι η δήλωσή της:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οι κυβερνήσεις όλων των αραβικών χωρών θα πρέπει εφεξής να συνηθίσουν στο γεγονός ότι οι πολίτες τους, όπως οι Τυνήσιοι και οι Αιγύπτιοι, ζητούν σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, τονίζει η καγκελάριος της Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ στο εβδομαδιαίο video podcast της στην προσωπική της ιστοσελίδα, το οποίο δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Η παρέμβαση της Μέρκελ καταγράφηκε πριν από την ανακοίνωση, την Παρασκευή το βράδυ, της αποχώρησης του αιγύπτιου προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ.
Σε δήλωσή της στη γερμανική τηλεόραση την Παρασκευή το βράδυ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του αιγύπτιου προέδρου, η Μέρκελ τόνισε:"Είμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής αλλαγής" και "Είναι μια ημέρα μεγάλης χαράς". Η Μέρκελ κάλεσε το νέο καθεστώς της Αιγύπτου να εγγυηθεί την ασφάλεια του Ισραήλ.

Πήγη: Eλευθεροτυπία,

Αλήθεια θυμάται η Κυρία Μέρκελ τα δικαιώματα του Εβρα'ι'κού λαού όταν τους έκανε σαπούνια ο Χίτλερ;;;
Ο Γερμανικός λαός δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε.Η σκληρότητα της εξουσίας αυτού του λαού απλά έχει βάλει από πάνω της τον αόρατο μανδύα του Χάρι Πότερ!!!
Ας μην μας κορο'ι'δεύει λοιπόν η Μέρκελ μιλώντας για ανθρώπινα δικαιώματα. Η Αίγυπτος σίγουρα θα βρει λύσεις και τρόπους σε αυτά τα προβλήματα αλλά η γνώμη της Κυρίας Μέρκελ είναι απλώς μια πολιτική διπλωματία για να φανεί καλή
απέναντι στη χώρα της Αιγύπτου.
Μια αντίθετη άποψη(αν δηλαδή στήριζε τον Μουμπάρακ ακόμα και μετά την πτώση του)θα έδινε κακή εικόνα και η ίδια θα γιονίοταν ένας εχθρός για τους Αιγύπτιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου