Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ
Το ελικόπτερο είχε πέσει από βλάβη σε έναν ορεινό όγκο και είχε εκραγεί.Σαν από θαύμα ο Κώστα και ο Νίκος είχαν επιζήσει!Ο Νίκος με σπασμένο το ένα πόδι κυριολεκτικα σερνότανε προς τον Κώστα που είχε μείνει αναίσθητος.
Λουσμένος στο αίμα και με πολλα χτυπήματα στα χέρια και στο κεφάλι ο Κώστας άθελά του ,με την ματωμενη όψη που είχε, τρομοκρατήσε τον Νίκο.
Το τοπίο ήταν έρημο και μακρια από την πόλη.Δεν υπηρχε νερό ή φαγητό και αν δεν έκανε κάτι ο Νίκος, ο φίλος του ο Κώστας θα….."εφευγε"!!!
Έπρεπε να βρεθεί μια λύση εκεινη τη στιγμή.Ο αγέρας, σαν ένας εφιάλτης που περίμενε να δείξει τα δυσοίωνα προφητικα σημάδια του φύσηξε για μια στιγμή ένα κυμα αγωνίας και πόνου.
Κανείς τελικα δεν εμαθε τυχη αυτων των δυο ανθρώπων.Ακόμη και τα βράχια και ο άνεμος που ξέρουν κάτι γι’αυτόύς κρατάνε τα στόματά τους κλειστά.
Το μυστικο δεν αποκαλυφθηκε σε κανεναν.Κανεις δεν εμαθε ποτε τη συνεχεια τη ιστορίας.
Κάποιοι λενε ότι πέθαναν και κάποιοι άλλοι ότι βρήκαν το δρόμο της επιστροφής.Η πιο διαδεδομένη εκδοχή ειναι ότι έγιναν φαντάσματα!!!Τα φαντάσματα που ακόμα τυραννιούνται απο την πτώση του ελικοπτέρου τους και απο τις πληγές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου