Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δημοκρατία δεν σημαίνει ότι μπορείς να σπας τζάμια και αυτοκίνητα χωρίς επιπτώσεις.Δημοκρατία σημαίνει να μπορείς να ακούς τον άλλο ακόμη και αν διαφωνείς μαζί του.
Η δομή της δημοκρατίας σέβεται την διαφορετικότητα, τον πολίτη και την γνώμη του καθώς και τις ελευθερίες που αυτός έχει.
Αυτοί λοιπόν που νομίζουν πως είναι "υπερασπιστές" της Δημοκρατίας τα έχουν σκεφτεί ολ' αυτά;;;;Έχουν σκεφτεί πως το να σπας μαγαζιά είναι αν μη τι άλλο βανδαλισμός;;;
Αν κάποιος θέλει να παλέψει για την δημοκρατία, να εκφράσει ΥΓΙΩΣ τη γνώμη του υπάρχουν πολλοί τρόποι.
Το να γίνεται κανείς βάνδαλος και να καταστρέφει τι περιούσια του άλλου μόνο δημοκρατικό δεν είναι, αλλ' αντίθετα δείχνει και ασέβεια προς το πολίτευμα αυτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου