Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΤΑΜΠΕΛΕΣ...


«Η Υπατία σαν νεοπλατωνική φιλόσοφος και όπως χαρακτηρίζεται από ορισμένους (ΔΙΑΦΩΝΩ με τις ταμπέλες), έφερε ως γνώση της την διδασκαλία του Πλάτωνα περί ολοκλήρωσης της ψυχής και περί Αρετής. Ολόκληρη η φιλοσοφία του Πλάτωνα βάλλεται εδώ και αιώνες και ο ίδιος ο Πλάτωνας βάλλεται από τους σύγχρονους ψευτοάθεους οι οποίοι αδυνατούν να κατανοήσουν πως είναι δυνατόν ο μεγάλος αυτός φιλόσοφος να έφερε γνώσεις οι οποίες διδάχθηκαν από τον Ιησού και αργότερα, αλλά είχαν διδαχθεί και παλαιότερα από γνωστούς και άγνωστους Προφήτες.»


Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από την ιστοσελίδα http://xigiorge4224.blogspot.com/ του Κου Γιώργη, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιτεθεί ευθέως σε όσους δεν συμφωνούν κατ’ οιονδήποτε τρόπο μαζί του.
Σε εμένα προσωπικά μου έχει βάλει ένα σωρό «ταμπέλες», μέχρι και εκείνη του πιστού κάποιας βουδιστικής αίρεσης.
Κοιτάξτε τι λέει ο άνθρωπος όμως στο κείμενο του:

“Η Υπατία σαν νεοπλατωνική φιλόσοφος και όπως χαρακτηρίζεται από ορισμένους (ΔΙΑΦΩΝΩ με τις ταμπέλες),”


Διαφωνεί με τις ταμπέλες αλλά τους αρέσει όταν κατηγορεί τους άλλους να τους βάζει ταμπέλες!!! Φάσκει και αντιφάσκει.

Την επόμενη φορά που θα κατηγορήσει κάποιον, ας του θυμίσουμε λοιπόν τι είπε σχετικά με τις ταμπέλες.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου