Καλώς ήλθατε στο blog μου.

Χαιρετώ τον αγαπητό/ή επισκέπτη/τρια του blog "Το μονοπάτι της Αγάπης, της Ομορφιάς και της Δράσης".
Στο blog αυτό θα βρείτε νέα, φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, διηγήματα, τέχνες, επιστήμες, σύγχρονες εξελίξεις και οτιδήποτε γενικά που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες παρατήρησεις για την βελτίωση του blog. Oι συμβουλές σας είναι πάντα δεκτές. Επίσης αν κάποιο κείμενο φαίνεται να μη το κατανοείτε πλήρως ρωτήστε τον γράφοντα τι ενωεί και είναι σίγουρο πως θα σας απαντήσει.

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

Η...εξαίρεση(αναδημοσίευση)


Όταν κοιτάς την Άβυσσο η Άβυσσος κοιτάει εσένα.
Όταν κοιτάς μια νερά’ι’δα η νερά’ι’δα κοιτάει εσένα
Όταν κοιτάς τα άστρα αυτά κοιτάνε εσένα
Ότάν κοιτάς μια τουλίπα αυτή κοιτάει εσένα
Όταν όμως κοιτάς ένας έλληνα δημοσιο υπάλληλο σε μια υπήρεσια αυτος κοιτάει αλλού και σε αφήνει να περιμένεις και ας σου σπάσει τα νεύρα!!!Ε, λοιπόν ελπιζω κάποτε οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι να αποκτήσουν τις συνήθειες που έχει η Άβυσσος, η νερά’ι’δα, τα άστρα και η τουλίπα…..θέλω να "κοιτάνε,’ να δίνουν σημασία στον άλλον.
(Σημαντική λεπτομέρεια:Και γω δημ. υπ είμαι παιδιά αλλά σας μιλάω ειλικρινα πάντα κοιτάω τους άλλους στη εργασία μου, πάντα τους δίνω σημασια, πιστεψε με…….είμαι η εξαιρεση!)

1 σχόλιο:

  1. KAΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ!!...
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ....ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ........ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙ!!!.....
    ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή